Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor

Zomerclip 3 – U kreeg al eerder de live versie van de laatste single van Jon Pardi maar we laten u deze keer ook de leuke zomerclip zien van Heartache On The Dance Floor.

Songtekst:

“Heartache On The Dancefloor”

Yeah, I was just hanging out
Some little west coast town
Found a bar out by the sand, so I made my way in
First thing that caught my eye, like nothing I’d ever seen
Sunburned auburn air the California dream
Yeah, she was shaking them hips
To some old motown song
I couldn’t say anything so I sang along

She was a heartache on the dance floor
Yeah, she’s moving through my mind
I gotta know her name and I gotta see her again
She’s got me wondering, yeah I’m just wondering
Where she at, where she at, where she at tonight?
Where she at, where she at, where she at tonight?

So I just hung around this little west coast town
I dropped by every night, I stayed till closing time
My little mystery, that girl is killing me
So I put on a song just to sing along

She was a heartache on the dance floor
Yeah, she’s moving through my mind
I gotta know her name and I gotta see her again
She’s got me wondering, yeah I’m just wondering
Where she at, where she at, where she at tonight?
Where she at, where she at, where she at tonight?
She’s got me mesmerized, she’s all I’m thinking about
All I think about, think about, think about

So I’m right here right now
Humming this little song
If I could say a thing
I’d want you to know

You were a heartache on the dance floor
Yeah, you’re moving through my mind
I gotta know your name and I gotta see you again
And if you’re listening, listening, listening
Where you at, where you at, where you at tonight?
Where you at, where you at, where you at tonight?
Girl, I’m hanging around this little town
Where you at, where you at, where you at tonight?
Where you at, where you at, where you at tonight?

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.