AristoMedia Tips – 8-juli-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

JD Shelburne – “Better Man”

The new video from JD Shelburne is a traditonal sounding Country ballad about JD’s commitment to his new wife (Recently married last week) and becoming a “better man” for her. Shelburne has performed at over 500 festivals and 1000 clubs in his career opening for national acts such as Kenny Chesney and Steve Miller Band. He has appeared at NCAA, NASCAR, and NBA events, the SEC Basketball Tournament, and the Kentucky Derby. The new single is from his latest album Between Here and the Stars that was released last month.

 

Trey Healy – “Talk of the Town”

Trey Healy is a Nashville native with a sound that will remind you of the traditional country classics of days gone by. He is very involved the community and is always giving back to those in need. He can be found helping the homeless or raising awareness through his Rock Against Child Abuse concert series. His new emotional video, “Talk of the Town” is something everyone will be able to relate to.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.