Brett Young – Mercy

Sophomore bracht deze week al de nieuwste single Like I Love You. Brett Young brengt echter ook al de laatste song Mercy van zijn debuutalbum op de markt.

Songtekst:

“Mercy”

Mercy
Why you gotta show up lookin so good just to hurt me
Why you wanna stop this whole damn world from turning
Mercy
Why you hanging on so tight if this ain’t working
Why you wanna stop this flame if it’s still burning
Cause it’s still burning

So if you’re gonna break my heart, just break it
And if you’re gonna take your shot, then take it
Take it
If you made up your mind, then make it
Make this fast
If you ever loved me
Have mercy

If you go out tonight and get drunk and lonely
Wind up home alone
Please don’t call me
And say you miss me
No

If you’re gonna break my heart, just break it
And if you’re gonna take your shot, then take it
Take it
If you made up your mind, then make it
Make this fast
If you ever loved me
Have mercy

Woah
Oh have mercy

If you’re gonna break my heart, just break it
If you’re gonna take your shot, take it
Take it
Oh if you’re gonna break my heart, just break it
And if you’re gonna take your shot, then take it
Take it
If you made up your mind, then make it
Make this fast
If you ever loved me
Mmmh if you ever loved me
Have mercy
Oh have mercy
Oh have mercy
Have mercy

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.