Billboard Country Song Top 25 – 6 juli 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 7 juli 2017. De top 3 zit werkelijk al maanden bevroren. Tijd om enkele zomerhits te droppen al moeten we het deze week nog doen met twee songs die onderaan opnieuw binnen struikelen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (6) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 5. (7) Dylan Scott – My Girl
 6. (5) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 7. (4) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 8. (8) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 9. (9) Midland – Drinkin’ Problem
 10. (13) Dustin Lynch – Small Town Boy
 11. (12) Cole Swindell – Flatliner
 12. (11) Lady Antebellum – You Look Good
 13. (19) Billy Currington – Do I Make You Wanna
 14. (15) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 15. (14) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 16. (17) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 17. (18) Justin Moore – Someone Else Will
 18. (20) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 19. (23) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 20. (16) Zac Brown Band – My Old Man
 21. (22) Chris Lane – For Her
 22. (25) Carly Pearce – Every Little Thing
 23. (24) Brett Eldregde – Something I’m Good At
 24. (-) Kip Moore – More Girls Like You ***
 25. (-) Maren Morris – I Could Use A Love Song ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.