Joe Nichols – Never Gets Old

Eind juli komt Joe Nichols met zijn 10de studio album op de proppen. Afwachten of de titelsong Never Gets Old meteen ook de eerste single wordt.

Songtekst:

“Never Gets Old”

Time has a way
Of wearing on things
Puts another wrinkle on your skin
Another dollar on your overhead
Don’t it baby, yeah

And it don’t ever stop
We just try to keep up
Watch another clock, pay another bill
Push another rock up a big ol’ hill
Don’t we baby, yeah

Sometimes, it feels like a broken record
But baby, you never do

Never gets old watchin’ you laugh
Feelin’ your kiss, kissin’ me back
I never get tired, tired of that
No, it never gets old
It never gets old, holdin’ your hand
Gonna stay young bein’ your man
Lovin’ you over and over again
No, it never gets old
Might wear me out sometime but it never gets old

Love has a way
Of outlivin’ everything
It don’t retire, don’t move south
Don’t expire, ‘cause it don’t know how
Lucky me, yeah

Sometimes, it feels like we’re just twenty-one
And I’ve barley begun lovin’ you

Never gets old watchin’ you laugh
Feelin’ your kiss, kissin’ me back
I never get tired, tired of that
No, it never gets old
It never gets old, holdin’ your hand
Gonna stay young bein’ your man
Lovin’ you over and over again
No, it never gets old
Might wear me out sometime but it never gets old

Sometimes it feels like we’re just twenty-one
And I’ve barely begun loving you

It never gets old watchin’ you laugh
Feelin’ your kiss, kissin’ me back
I never get tired, tired of that
No, it never gets old
It never gets old, seein’ your face
When I come home from a long day
Like sunshine and Amazing Grace
No, it never gets old
Wrap me up in your arms ‘cause it never gets old
Wrap me up in your arms ‘cause it never gets old
Yeah

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.