Dylan Scott – My Girl

Zomerclip 2Dylan Scott staat momenteel met My Girl, een single van vorig jaar, nog steeds in de top-10 van de Billboard.

Songtekst:

“My Girl”

She looks so pretty with no makeup on
You should hear her talking to her mama on the phone
I love it when she raps to an Eminem song
That’s my girl
Man, her eyes really drive me crazy
You should see her smile when she holds a baby
I can honestly say that she saved me
My girl

Yeah, that’s my girl in the passenger seat
Windows down, dancing around, causing a scene
That’s my girl, sipping Crown and Sprite
In a ball cap turned back, ooh, she got me like
Yeah, baby girl, you gone and done it again
Making all the guys wishin’ you were with them
But I bet they don’t see what I see when I see my girl
Oh, my girl

Every night when she goes to bed
She hits her knees and bows her head
Thanks the Lord for another day
I just thank Him for my girl

Yeah, that’s my girl in the passenger seat
Windows down, dancing around, causing a scene
That’s my girl, sipping Crown and Sprite
In a ball cap turned back, ooh, she got me like
Yeah, baby girl, you gone and done it again
Making all the guys wishin’ you were with them
But I bet they don’t see what I see when I see my girl
Oh, my girl

Yeah, that’s my girl
In my truck, in the songs that I sing with the radio up
My girl
In my heart, in my soul and the air that I breathe every day
That’s my girl
Yeah, everything
My girl

Yeah, that’s my girl in the passenger seat
Windows down, dancing around, causing a scene
That’s my girl, sipping Crown and Sprite
In a ball cap turned back, ooh, she got me like
Yeah, baby girl, you gone and done it again
Making all the guys wishin’ you were with them
But I bet they don’t see what I see when I see my girl
Oh, my girl
Yeah, that’s my girl

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.