Dustin Lynch – Small Town Boy

Zomerclip 1 – Net zoals vorige jaren tonen we u tijdens de zomermaanden enkele mooie zomerclips van onze countrysterren. Dustin Lynch is de eerste met Small Town Boy.

Songtekst:

“Small Town Boy”

I’m a dirt road
In the headlights
I’m a mama’s boy
I’m a fist fight
Kinda county line
Kinda cold beer
Little hat down
Little John Deere
I kinda give a damn
I kinda don’t care
You see the girl standin’ right there

She loves a small town boy like me
She’s my ride or die baby
She’s my cool, she’s my crazy
She’s my laid back in the front seat
She’s my with me to the end girl
My turn it up to ten girl
She could have anybody that she wants
Or be anywhere she wants to be
She loves a small town boy like me

She likes my T-shirt
She likes my old boots
Likes to slow dance
To some old school
She’ll take a full moon
Over them city nights
And I ain’t scared to get all up in them bright lights
Yeah I can smooth it out
I can slick it up
I guess that’s why she can’t get enough

Of a small town boy like me
She’s my ride or die baby
She’s my cool, she’s my crazy
She’s my laid back in the front seat
She’s my with me to the end girl
My turn it up to ten girl
She could have anybody that she wants
Or be anywhere she wants to be
She loves a small town boy like me
She loves a small town boy like me
Yeah

Yeah
I’m her sure thing
I’m her go-to
I’m her rock solid
She ain’t gon’ ever lose

A small town boy like me
I’m her ride or die baby
I’m her cool, I’m her crazy
I’m her laid back in the front seat
I’m so with ya to the end girl
Let’s turn it up to ten girl
She could have anybody that she wants
Or be anywhere she wants to be

She loves a small town boy like me
She’s my ride or die baby
She’s my cool, she’s my crazy
She’s my laid back in the front seat
She’s my with me to the end girl
My turn it up to ten girl
She could have anybody that she wants
Or be anywhere she wants to be
She loves a small town boy like me
She loves a small town boy like me
Yeah, she loves a small town boy like me

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.