Russell Dickerson – Yours

Yours is eigenlijk een single uit 2015 en de titel van het eerste EP van Russell Dickerson uit Nashville die nu pas aan de oppervlakte komt. De single werd in april nog eens op de countryradio’s losgelaten en heeft nu al een verkoop van 130.000 stuks.

Wikipedia
Officiële Website Russell Dickerson

Songtekst:

“Yours”

I was a boat stuck in a bottle
That never got the chance to touch the sea
Just forgot on the shelf
No wind in the sails
Going no where with no one but me
I was one in one-hundred billion
A burned out star in a galaxy
Just lost in the sky wondering why
Everyone else shines out but me

But…
I came to life when I first kissed you
The best me has his arms around you
You make me better than I was before
Thank God I’m yours

I was a worn out set of shoes
Wandering the city street
Another face in the crowd
Head looking down
Lost in the sound of a lonely melody
Empty pockets at a roulette
Always landing on a lost bet
Just live for the spin and hope for the win
Go all in just to lose again

But…
I came to life when I first kissed you
The best me has his arms around you
You make me better than I was before
Thank God I’m yours
The worst me is just a long gone memory
You put a new heartbeat inside of me
You make me better than I was before
Thank God I’m yours

I was a boat stuck in a bottle
That never got the chance to touch the sea

I came to life when I first kissed you
The best me has his arms around you
You make me better than I was before
Thank God I’m yours
The worst me is just a long gone memory
You put a new heartbeat inside of me
You make me better than I was before
Thank God I’m yours
Thank God I’m yours
Thank God I’m yours
Thank God I’m yours

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.