Billboard Country Song Top 25 – 29 juni 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 30 juni 2017. De top 3 ligt nu al maanden vast. Tim McGraw en Miranda Lambert verdwijnen terwijl we met Russell Dickerson en Carly Pearce twee onbekende nieuwkomers hebben. De eerste stellen we u morgen voor.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (5) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 5. (4) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 6. (6) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 7. (9) Dylan Scott – My Girl
 8. (10) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 9. (11) Midland – Drinkin’ Problem
 10. (7) Dan + Shay – How Not To
 11. (8) Lady Antebellum – You Look Good
 12. (12) Cole Swindell – Flatliner
 13. (14) Dustin Lynch – Small Town Boy
 14. (15) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 15. (13) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 16. (20) Zac Brown Band – My Old Man
 17. (18) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 18. (17) Justin Moore – Someone Else Will
 19. (16) Billy Currington – Do I Make You Wanna
 20. (19) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 21. (-) Russell Dickerson – Yours ***
 22. (21) Chris Lane – For Her
 23. (24) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 24. (22) Brett Eldregde – Something I’m Good At
 25. (-) Carly Pearce – Every Little Thing ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.