Michael Ray – Get To You

Michael Ray werkt aan een opvolger voor zijn debuutalbum. Get To You is de eerste single daarvan die we te horen krijgen.

Songtekst:

Somebody had to hurt you bad
For you to give up like that
Somebody had to break your heart in two
But that ain’t me and you
So tell me why, tell me why, tell me why
You can’t look me in the eye
What am I supposed to do
When you say we’re through?
Why do you

Run away, run away, run away from love?
What the hell are you so scared of?
You walk away when you’ve had enough of tryin’, of tryin’
Girl, there’s always gonna be some pain
A little sunshine, a little rain
It doesn’t mean it ain’t worth it, babe
I’m tryin’, I’m tryin’ to get to you, to you

One day you’re gonna love again
Mess up and let somebody in
To every part of your whole world
You think it’s unthinkable, girl, but
Somebody’s gonna break those walls
Somebody’s gonna watch you fall
You’re gonna give it your all and I hope that I’m around
When you finally find out why you

Run away, run away, run away from love
What the hell are you so scared of?
You walk away when you’ve had enough of tryin’, of tryin’
Girl, there’s always gonna be some pain
A little sunshine, a little rain
It doesn’t mean it ain’t worth it, babe
I’m tryin’, I’m tryin’ to get to you, to you

So tell me why, tell me why, tell me why
You can’t look me in the eye
What am I supposed to do
When you say we’re through
Why do you

Run away, run away, run away from love?
What the hell are you so scared of?
You walk away when you’ve had enough of tryin’, of tryin’
Girl, there’s always gonna be some pain
A little sunshine, a little rain
It doesn’t mean it ain’t worth it, babe
I’m tryin’, I’m tryin’ to get to you, to you

Somebody had to hurt you bad
For you to give up like that
Somebody had to break your heart in two
But that ain’t me and you

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.