Chris Janson – Redneck Life

Chris Janson heeft nog een song vrijgegeven van zijn nieuw album Fix A Drink dat er binnenkort aan komt. Redneck Life zou de laatste song op dit EP zijn.

Songtekst:

I grew up in a batten board cabin
At the dead end of a gravel street
I got my first payin’ job when I turned 10
Cause money didn’t grow on trees
Cheap cigarettes with the windows up
Was just part of the air I breathed
I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me

Yeah me and my daddy built my first car
It’s called the motor up in a tree
We were the beer bartenders with the ice cutout
Rat racing them junkyard dreams
Yeah, me and my crew, man, we grew up
On high-tune U83
I didn’t choose the redneck life
No, the redneck life chose me

I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me
What you see is what you get
And what you get is what you see
I’ll take a Mountain Dew over a silver spoon
Any ole day of the week
I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me

And I grew up swimming in cut-off jeans
Down at the bridge at the castor creek
We’d bend our half bills as far as we could bend them
We spent the fall sittin’ high in a tree
Yeah, huntin’ and fishin’ wasn’t just a trend
It was what we did to eat
I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me

Yeah, I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me
What you see is what you get
And what you get is what you see
I’ll take a Mountain Dew over a silver spoon
Any ole day of the week
I didn’t choose the redneck life
The redneck life chose me

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.