Kelsea Ballerini – Legends

Alle singles van het debuutalbum The First Time van Kelsea Ballerini zijn opgebruikt. Tijd voor nieuw materiaal en een volgend album en daarvan is Legends de eerste single.

Songtekst:

“Legends”

We were golden, we were fire, we were magic
Yeah, and they all knew our names all over town
We had it made in the middle of the madness
We were neon in a grey crowd
Yeah, we wrote our own story
Full of blood, sweat, and heartbeats
We didn’t do it for the fame or the glory
But we went down in history

Yeah, we were legends
Loving you baby, it was heaven
What everyone wondered, we never questioned
Closed our eyes and took on the world together
Do you remember?
We were crazy, tragic and epic, and so amazing
I’ll always wear the crown that you gave me
We will always stay lost in forever, and they’ll remember
We were legends

Like we were written down in permanent marker
Not even the brightest sun could ever fade
Come whichever, hell or high water
It was always me and you either way
Hey, we wrote our own story
Full of blood, sweat, and heartbeats
We didn’t do it for the fame or the glory
We just did it for you and me

And that’s why we were legends
Loving you baby, it was heaven
What everyone wondered, we never questioned
Closed our eyes and took on the world together
Do you remember?
We were crazy, tragic and epic, and so amazing
I’ll always wear the crown that you gave me
We will always stay lost in forever, and they’ll remember
We were legends

We were legends
Loving you baby, it was heaven
What everyone wondered, we never questioned
Closed our eyes and took on the world together
Do you remember?
We were crazy, tragic and epic, and so amazing
I’ll always wear the crown that you gave me
We will always stay lost in forever, and they’ll remember
We were legends

Yeah, we were legends
And we wrote our own story

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.