Billboard Country Song Top 25 – 15 juni 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 16 juni 2017. Voor de zevende week op rij blijft de top 3 ongewijzigd. Onderin komen vier oude nummers opnieuw binnen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (6) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 5. (4) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 6. (8) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 7. (5) Darius Rucker – If I Told You
 8. (9) Dan + Shay – How Not To
 9. (11) Dylan Scott – My Girl
 10. (12) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 11. (13) Lady Antebellum – You Look Good
 12. (14) Midland – Drinkin’ Problem
 13. (15) Cole Swindell – Flatliner
 14. (16) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 15. (17) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 16. (18) Dustin Lynch – Small Town Boy
 17. (20) Justin Moore – Someone Else Will
 18. (21) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 19. (23) Tim McGraw & Faith Hill – Speak To A Girl
 20. (25) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 21. (19) Zac Brown Band – My Old Man
 22. (-) Billy Currington – Do I Make You Wanna ***
 23. (-) Miranda Lambert – Tin Man ***
 24. (-) Chris Lane – For Her ***
 25. (-) Brett Eldregde – Something I’m Good At***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.