Chris Janson – Fix A Drink

Chris Janson heeft zijn succes uit 2015 van Buy Me A Boat nog niet kunnen evenaren. Misschien lukt dit wel met deze nieuwe single Fix A Drink als zomerhit? Wie goed oplet herkent in de clip Luke Bryan, Dustin Lynch, LoCash en Michael Ray.

Songtekst:

“Fix A Drink”

Well it’s hotter than hell outside right now
It’s 100 in the shade with the sun beating down
Forecast calling for some more of the same
Well I can’t fix that but I can fix a drink

I turn on Fox news and then CNN
But it’s the same dang thing all over again
The world’s in the toilet and the market’s in the tank
Well I can’t fix that, no

But I can fix a drink, pour it on ice
Mix it on up and get’cha feeling right
I can get’cha buzzed, I can get’cha smiling
I can make you feel like you’re sitting on an island
I can make it fruity or I can make it strong
All you gotta do is tell me what you want
Put it to your lips, take a little sip
Tell me what you think, yeah
I can fix a drink

Say you gotta broken phone and a broken heart
The boss is on your back and your truck won’t start
None of your friends want to listen to Hank
Well I can’t fix that, no

But I can fix a drink, pour it on ice
Mix it on up and get’cha feeling right
I can get’cha buzzed, I can get’cha smiling
I can make you feel like you’re sitting on an island
I can make it fruity or I can make it strong
All you gotta do is tell me what you want
Put it to your lips, take a little sip
Tell me what you think, yeah
I can fix a drink

I don’t know what’s going on with you
But if you got some cheap whisky and some Mountain Dew
Malibu player vogue coke in a cup
Brother I can hook you up

But I can fix a drink, pour it on ice
Mix it on up and get’cha feeling right
I can get’cha buzzed, I can get’cha smiling
I can make you feel like you’re sitting on an island
I can make it fruity or I can make it strong
All you gotta do is tell me what you want
Put it to your lips, take a little sip
Tell me what you think, yeah
I can fix a drink
Yeah, I can fix a drink

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.