Billboard Country Song Top 25 – 8 juni 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 9 juni 2017. Lauren Duski van The Voice is even snel verdwenen als ze gekomen is. Onderin komen enkele oude nummers opnieuw binnen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (7) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 5. (5) Darius Rucker – If I Told You
 6. (8) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 7. (6) Dierks Bentley – Black
 8. (9) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 9. (11) Dan + Shay – How Not To
 10. (10) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 11. (13) Dylan Scott – My Girl
 12. (14) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 13. (12) Lady Antebellum – You Look Good
 14. (16) Midland – Drinkin’ Problem
 15. (17) Cole Swindell – Flatliner
 16. (15) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 17. (23) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 18. (-) Dustin Lynch – Small Town Boy ***
 19. (21) Zac Brown Band – My Old Man
 20. (20) Justin Moore – Someone Else Will
 21. (24) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 22. (22) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 23. (-) Tim McGraw & Faith Hill – Speak To A Girl ***
 24. (20) Chris Stapleton – Either Way
 25. (-) Brothers Osborne – It Ain’t My fault ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.