Garth Brooks – Ask Me How I Know

Garth Brooks heeft met Ask Me How I Know een nieuwe single. Jammer genoeg kunnen we deze niet laten zien omdat Garth zijn muziekclips voor Europa afschermt. We stellen het dan maar met dit promoclipje.

Songtekst:

“Ask Me How I Know”

You’re stubborn as they come, you’ll never settle down
You’ll always be the one who doesn’t stick around
You make all the rules, you’re set in your ways
You gotta have your freedom, you gotta have your space

Cause one day you’ll meet the girl you swore you’d never find
Start feeling things you never felt and spending all your time
Trying to figure out how she got this hold on you
And when you start to fall, you’ll hold onto your pride
Start building up your walls and never let her get inside
You’ll push her away ‘cause that’s all you know how to do
And then she’ll leave and you won’t beg her not to go
Ask me how I know

Go on and shake your head and tell me that I’m wrong
Say, “I’m just another fool and this is just another song”
But I know how you are ‘cause I know how I am
And I’d give anything to go back and try again

Cause one day you’ll meet the girl you swore you’d never find
Start feeling things you never felt and spending all your time
Trying to figure out how she got this hold on you
And when you start to fall, you’ll hold onto your pride
Start building up your walls and never let her get inside
You’ll push her away ‘cause that’s all you know how to do
And then she’ll leave and you won’t beg her not to go
Ask me how I know

And you best put this song on repeat
Maybe then you won’t end up like me

Cause one day you’ll meet the girl you swore you’d never find
Start feeling things you never felt and spending all your time
Trying to figure out how she got this hold on you
And when you start to fall, you’ll hold onto your pride
Start building up your walls and never let her get inside
You’ll push her away ‘cause that’s all you know how to do
And then she’ll leave and you won’t beg her not to go
Ask me how I know

Ask me how I know
Cause man I know

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.