Brett Eldredge – The Long Way

Na Somethin’ I’m Good In heeft Brett Eldredge van zijn nieuwste album ‘Brett Eldredge‘ al een tweede single in omloop gebracht. The Long Way heet die en het album zelf komt er in augustus aan.

Songtekst:

“The Long Way”

Don’t think I’ve ever seen your kind of pretty
Wandering around this midnight mad house city
You got a look that says you got it all together
So if you don’t mind I’d like to know you better

Take me the long way around your town
Were you the queen with the silver crown?
I want the secrets you keep, the shine underneath
Of the diamond I think I just found
Take me the long way around

I’d love to see just where your daddy met your momma
Your hand-me-down ’99 Impala
Show me the field you danced in clover
The harvest in October
When the leaves fall from the sky just like a Sunday drive

Take me the long way around your town
Were you the queen with the silver crown?
I want the secrets you keep, the shine underneath
Of the diamond I think I just found
Take me the long way around

Didn’t think tonight when I walked in
I’d be falling for somewhere I’ve never been

Take me the long way around your town
Were you the queen with the silver crown?
I want your red blushing stories
Your faults and your glories
That made you who you are right now
Take me the long way around
Take me the long way around

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.