Billboard Country Song Top 25 – 25 mei 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 26 mei 2017. Sam Hunt zit goed vastgelijmd op #1. Chris Stapleton verdwijnt met zijn twee singles terug uit de charts. Op #19 vinden we Lauren Duski als eerste nieuwkomer, gevolgd daar Kane Brown en Dustin Lynch.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (6) Darius Rucker – If I Told You
 5. (4) Dierks Bentley – Black
 6. (5) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 7. (8) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 8. (7) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 9. (10) Brantley Gilbert – The Weekend
 10. (11) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 11. (12) Dan + Shay – How Not To
 12. (15) Dylan Scott – My Girl
 13. (13) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 14. (18) Lady Antebellum – You Look Good
 15. (19) Midland – Drinkin’ Problem
 16. (16) Cole Swindell – Flatliner
 17. (22) Zac Brown Band – My Old Man
 18. (14) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 19. (-) Lauren Duski – Ghost In This House ***
 20. (21) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 21. (23) Tim McGraw & Faith Hill – Speak To A Girl
 22. (-) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs ***
 23. (24) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 24. (25) Justin Moore – Someone Else Will
 25. (-) Dustin Lynch – Small Town Boy ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.