Billboard Country Song Top 25 – 18 mei 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 19 mei 2017. Sam Hunt is niet weg te krijgen van de kop. Chris Stapleton komt met twee singles de charts binnen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Luke Combs – Hurricane
 4. (6) Dierks Bentley – Black
 5. (4) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 6. (8) Darius Rucker – If I Told You
 7. (5) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 8. (11) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 9. (9) Kelsea Ballerini – Yeah Boy
 10. (10) Brantley Gilbert – The Weekend
 11. (14) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 12. (13) Dan + Shay – How Not To
 13. (18) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 14. (12) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 15. (15) Dylan Scott – My Girl
 16. (17) Cole Swindell – Flatliner
 17. (-) Chris Stapleton – Either Way ***
 18. (16) Lady Antebellum – You Look Good
 19. (19) Midland – Drinkin’ Problem
 20. (-) Chris Stapleton – Broken Halos ***
 21. (20) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 22. (23) Zac Brown band – My Old Man
 23. (22) Tim McGraw & Faith Hill – Speak To A Girl
 24. (25) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 25. (-) Justin Moore – Someone Else Will ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.