Chris Young – Losing Sleep

Losing Sleep is de nieuwste single van het volgende album van Chris Young. De vorige zes singles eindigden allemaal in de top 3!

Songtekst:

“Losing Sleep”

Light a candle
Turn all the lights down low
Baby let’s just lose control
Lose control

I can handle
Every single curve, you know
That I love you, let me show you
Oh

Fall into me
Let me breathe the air you breathe
I can take you anywhere you want to be
When it comes to us
Every single touch is something special
When we’re wrapped up in those sheets

Yeah we’re winning, we’re losing
When we’re losing sleep

Real life
When it’s this good don’t you know
We don’t need to dream at all
Baby so

Fall into me
Let me breathe the air you breathe
I can take you anywhere you want to be
When it comes to us
Every single touch is something special
When we’re wrapped up in those sheets

Yeah we’re winning, we’re losing
When we’re losing sleep
When we’re losing sleep, yeah

Fall into me
Let me breathe the air you breathe
I can take you anywhere you want to be, yeah
When it comes to us
Every single touch is something special
When we’re wrapped up in those sheets

Yeah we’re winning, we’re losing
When we’re losing sleep
When we’re losing sleep, yeah
Yeah we’re winning when we’re losing

Light a candle
Turn all the lights down low

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.