Rascal Flatts – Hopin’ You Were Lookin’

Omdat de Rascal Flatts hier bij US CM fel gesmaakt worden krijgt u met Hopin’ You Were Lookin’ een tweede track te beluisteren van hun nieuwste album Back To Us dat op 19 mei verschijnt.

Songtekst:

“Hopin’ You Were Lookin'”

Sittin’ here stuck in traffic
Five o’clock madness
Shoulda took the long way home
Like some copper field magic
Showed up like a rabbit
Stopped like a runway show

Dark sunglasses
Gonna pull right over
Gotta take my chances
I was hopin’ you were lookin’ at me

[Chorus:]
Hey girl, tell me
What you doin’ later tonight?
Call me crazy
But I was thinkin’ maybe you might
I’ll take you downtown, table for two
Keep it laid back, just me and you right now
I’m trippin’ over my feet
Cause the way that you were lookin’
I was hopin’ you were lookin’ at me

Takin’ off your sunglasses
If you don’t mind me askin’
What’s your name and where you from?
I know we’re movin’ kinda fast
But I kinda gotta have it
Put your number in my phone
We can be so classic
June and Johnny Cash it
Now I got you laughin’
So tell me, were you lookin’ at me?

[Chorus]

We can be so classic
June and Johnny Cash it
Me and you right now

[Chorus]

Baby, hey, what you doin’ later tonight?
Call me crazy
But I was thinkin’ maybe you might
Oh, the way that you were lookin’
(I’ll take you downtown, table for two)
I was hopin’ you were lookin’ at me

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.