Rascal Flatts – Back To Us

Op 19 mei brengen de Rascal Flatts hun 10de studioalbum uit met de titel Back To Us. U krijgt van ons al de titeltrack.

Songtekst:

“Back To Us”

I don’t say what I mean
I don’t mean what I say
It’s almost like ain’t me that keeps pushing you away
How any nights have you laid here with me feeling like I left?
Waking up in a stranger’s bed
Don’t know how I got lost
Don’t know how to get back
Don’t know how you haven’t hit the door with your bags all packed
Every morning I hear you pray for the old me instead
Of waking up in a stranger’s bed

I’m gonna run straight back to us baby
No more same old someone else
Back to the one you used to love like crazy
Maybe, you’ll save me from myself
When the sun comes around again
You won’t be waking up in a strangers bed

I know I say too little, yeah I’m gone too much
I don’t even remember the last time we touched
Every night it’s like you’re sleeping with someone you’ve never met
And waking up in a strangers bed
I remember the words that you haven’t heard for so long
You’re not gone yet

I’m gonna run straight back to us baby
No more same old someone else
Back to the one you used to love like crazy
Maybe, you’ll save me from myself
When the sun comes around again
You won’t be waking up in a strangers bed
Oh no, oh woah

I don’t say what I mean
I don’t mean what I say
It’s almost like it ain’t me that keeps pushing you away

I’m gonna run straight back to us baby
No more same old someone else
Back to the one you used to love like crazy
Maybe, you’ll save me from myself
Well I’m gonna run back to us baby
No more same old someone else
Back to the one you used to love like crazy
Maybe, you’ll save me from myself
When the sun comes around again
You won’t be waking up in a stranger’s bed
Ooh

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.