Walker Hayes – You Broke Up With Me

Het is vijf jaar geleden dat we van Walker Hayes nog iets hoorden. Hij komt terug aan de oppervlakte met de single You Broke Up With Me.

Songtekst:

“You Broke Up With Me”

Well, I got some Coke in my bourbon
Surfin’ the room like Swazye
No, I ain’t drunk, I’m amazing
Yeah, I got that laid way, way back, back in my swagger
X-Factor, feeling no pain, I’m at the top of my game

Darlin’, you can’t crash my party with your sorry’s and what are we’s
Don’t start raining on my Mardi Gras parade for a minute
I ain’t even fixin’ to listen to your guilt trippin’
You’re forgettin’, girl, you made your bed and didn’t want me in it (Hey!)

Whoa, girl, simmer on down a notch
Ain’t nobody makin’ you watch me get my forget you on
No, girl, can’t touch my good as gold
I know it’s difficult to see me on a roll
But hey, you broke up with me
Yeah, what can I say, babe, you broke up with me

Guess you don’t know what you want
‘Til you see ‘em movin’ on
Making lonely look like freedom
Baby, don’t even act like I’m doing something wrong
If my song comes on and I get lost on that dance floor
In somebody’s arms that ain’t yours

You can’t crash my party with your sorry’s and what are we’s
Don’t start raining on my Mardi Gras parade for a minute
I ain’t even fixin’ to listen to your guilt trippin’
You’re forgettin’, girl, you made your bed and didn’t want me in it (Hey!)

Whoa, girl, simmer on down a notch
Ain’t nobody makin’ you watch me get my forget you on
No, girl, can’t touch my good as gold
I know it’s difficult to see me on a roll
But hey, you broke up with me
Yeah, what can I say, babe, you broke up with me

For real, babe, ain’t tryin’ to rub it your face
I’m just breakin’ off a little cold hard truth
It is what it is, girl, you did what you did, girl
I’m just doin’ what a bachelor do

Darlin’, you can’t crash my party with your sorry’s and what are we’s
Don’t be raining on my Mardi Gras parade for a minute
I ain’t even fixin’ to listen to your guilt trippin’
You’re forgettin’, girl, you made your bed and didn’t want me in it (Hey!)

Whoa, girl, simmer on down a notch
Ain’t nobody makin’ you watch me get my forget you on
No, girl, can’t touch my good as gold
I know it’s difficult to see me on a roll
But hey, you broke up with me
Yeah, what can I say, babe, you broke up with me

You broke up with me
Yeah, what can I say, babe?
You broke up with me

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.