Chris Stapleton – Broken Halos (Live)

Op 5 mei komt het nieuwe album From A Room : Volume 1 uit van Chris Stapleton. De verwachtingen zijn hoog vermits van zijn vorig debuutalbum Traveler maar liefst 1,9 miljoen stuks over de toonbank gingen. Broken Halos is de eerste single van dit album.

Songtekst:

[Refrain]
Seen my share of broken halos
Folded wings that used to fly
They’ve all gone wherever they go
Broken halos that used to shine

[Verse 1]
Angels come down from the heavens
Just to help us on our way
Come to teach us, then they leave us
And they find some other soul to save

[Refrain]
Seen my share of broken halos
Folded wings that used to fly
They’ve all gone wherever they go
Broken halos that used to shine
Broken halos that used to shine

[Verse 2]
Don’t go looking for the reasons
Don’t go asking Jesus why
We’re not meant to know the answers
They belong to the by and by
They belong to the by and by

[Refrain]
Seen my share of broken halos
Folded wings that used to fly
They’ve all gone wherever they go
Broken halos that used to shine
Broken halos that used to shine
Broken halos that used to shine
Broken halos that used to shine

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.