Eric Church – Round Here Buzz

Eric Church brengt met Round Here Buzz een vierde single uit van zijn album Mr. Misunderstood uit 2015. De tweede single daarvan, Record Year, was een #1-hit.

Songtekst:

Another Friday night
There’s a line of cars leaving
Home team’s got an out-of-towner
Me, I’m sitting on the hood of mine drinking
I’m just a parking lot down-and-outer

Under that high school bleacher
I drove that preacher’s daughter crazy
Her mama was my homeroom teacher
And her dad was hell bent on saving me

Yeah, I’m sure there’s higher highs
Where the high risers rise
But me, I’m gonna sit right here tonight, and

Catch me a ‘round here buzz
Cause you ain’t ‘round here none
Keep putting ‘em down here, ‘nother round here
‘Til my down goes up
Lit up like that one stoplight
Across from that welcome sign
Ever since you caught that out there bug
I catch me a ‘round here buzz

I never had big-city eyes
Hell, I’ve never been east of Dallas
Got no idea where you are now
Or if you ever got that penthouse palace

No, Scotty’s ain’t got no vibe
Got no gas in his neon light
But he’s got two-for-one ‘til 2:00 tonight

Catch me a ‘round here buzz
Cause you ain’t ‘round here none
Keep putting ‘em down here, ‘nother round here
‘Til my down goes up
Lit up like that one stoplight
Across from that welcome sign
Ever since you caught that out there bug
I catch me a ‘round here buzz

Catch me a ‘round here buzz
Cause you ain’t ‘round here none
Keep putting ‘em down here, ‘nother round here
‘Til my down here
Is lit up like that one stoplight
Across from that welcome sign
Ever since you caught that out there bug
I catch me a ‘round here buzz
I catch me a ‘round here buzz
‘Round here buzz
I catch me a ‘round here buzz

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.