Billboard Country Song Top 25 – 20 april 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 21 april 2017. De volledige top werd nog maar eens door elkaar geschud terwijl Sam Hunt nu al tien weken op #1 staat.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (4) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (3) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 4. (7) Luke Combs – Hurricane
 5. (6) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 6. (2) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 7. (10) Josh Turner – Hometown Girl
 8. (11) Dierks Bentley – Black
 9. (18) Brantley Gilbert – The Weekend
 10. (8) Luke Bryan – Fast
 11. (14) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 12. (16) Kelsea Ballerini – Yeah Boy
 13. (5) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 14. (17) Little Big Town – Better Man
 15. (9) Lady Antebellum – You Look Good
 16. (19) Dan + Shay – How Not To
 17. (21) Kenny Chesney – Bar At The End Of The World
 18. (23) Darius Rucker – If I Told You
 19. (20) Cole Swindell – Flatliner
 20. (24) Dylan Scott – My Girl
 21. (13) Tim McGraw & Faith Hill – Speak To A Girl
 22. (-) Rascal Flatts – Yours If You Want It ***
 23. (-) Zac Brown band – My Old Man ***
 24. (15) Miranda Lambert – Tin Man
 25. (-) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.