US Country Music nu ook veilig

Vanaf heden is US Country Music.nl ook te bereiken via https://www.uscountrymusic.nl

Wat zijn de voordelen:

  • een HTTPS verbinding zorgt ervoor dat gegevens die je op een website invult, versleuteld verstuurd worden
  • een HTTPS verbinding geeft de bezoeker zekerheid omtrent de identiteit van de website, zodat deze niet per ongeluk om een website van een oplichter zit
  • websites met HTTPS hebben een voordeel ten opzichte van HTTP websites in de organische zoekresultaten (ranking)
  • hoewel je vaak hoort dat een HTTPS-verbinding je site trager zou maken, ervaren wij juist vaker een lichte toename in de snelheid van de site, omdat betere compressie van de data een onderdeel is van de encryptie, waardoor de gegeven sneller verstuurd kunnen worden
  • een HTTPS verbinding zorgt voor een veiliger gevoel bij je websitebezoekers, wat weer tot meer vertrouwen in je organisatie kan leiden

Bron

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.