Chris Stapleton – Either Way (Live)

Either Way wordt de nieuwe single voor Chris Stapleton. De opvolger van Parachute zal staan op het nieuwe album From A Room: Volume 1 dat uitkomt op 5 mei 2017. Chris schreef Either Way voor Lee Ann Womack die het opnam voor haar album Call Me Crazy.

Songtekst:

We pass in the hall
On our way to separate rooms
The only time we ever talk
Is when the monthly bills are due

We go work, we go to church
We fake the perfect life
I’m past the point of give a damn
And all my tears are cried

[Chorus:]
We can just go on like this
Say the word we’ll call it quits
Baby you can go or you can stay
I won’t love you either way

It’s been so long since I felt
Anything inside these walls
You can’t hate and you can’t hurt
When you don’t feel at all

I used to cry and stay up nights
And wonder what went wrong
It’s been hard but hearts can only
Do that for so long

[Repeat Chorus x2]

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.