Jake Owen – Good Company

Jake Owen geeft met zijn nieuwe single Good Company vast een voorproefje van een warme, vrolijke zomer. Net als de vorige single If He Ain’t Gonna Love You is dit een track van het album American Love.

Songtekst:

We’re just back porch sitting
Doing some old school picking
Got some brand new strings on my Gibson
Yeah, I’ll play your favorite song

The cooler’s down to the last drop
But it won’t last that way long
‘Cause Tommy’s making a beer run
So baby, come on

We’re in good company
Yeah, the only thing missing
Is a pretty girl sitting next to me
Kissing up on me, and I got a spot waiting on you
So B.Y.O.B, it means bring yourself over, babe
Got what we need to make good vibes, good times
And a damn good memory
We’re in good company
Yeah, yeah we’re in good company

Well, the pool’s full, come on get in it
Got a hole, throwing bean bags in it
And Robby’s painting on the brisket
It’s a K.C. masterpiece

You know they make Saturday’s
For doing whatever you want
The weekend’s where it begins
So baby, baby come on

We’re in good company
Yeah, the only thing missing
Is a pretty girl sitting next to me
Kissing up on me, and I got a spot waiting on you
So B.Y.O.B, it means bring yourself over, babe
Got what we need to make good vibes, good times
And a damn good memory
We’re in good company, yeah
Oh, in good company, yeah, come on

We got them good vibes
Them good times
And damn good memories
We got that good wine
Off that good vine
It’s a damn good night to be

In good company, yeah
The only thing missing
Is a pretty girl sitting next to me
Kissing up on me, and I got a spot waiting on you

We’re in good company
Yeah, the only thing missing
Is a pretty girl sitting next to me
Kissing up on me, and I got a spot waiting on you
So B.Y.O.B, it means bring yourself over, babe
Got what we need to make good vibes, good times
And a damn good memory
We’re in good company, yeah
We’re in good company, oh, yeah
We’re in good company

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.