Billboard Country Song Top 25 – 16 maart 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 17 maart 2017. Deze keer geen enkele echte nieuwkomer. De songs die onderaan binnen komen stonden er al eens in.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (3) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 3. (2) Little Big Town – Better Man
 4. (4) Michael Ray – Think A Little Less
 5. (6) Luke Bryan – Fast
 6. (8) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 7. (9) Luke Combs – Hurricane
 8. (7) Brad Paisley – Today
 9. (13) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 10. (5) Chris Young ft. Vince Gill – Sober Saturday Night
 11. (10) Keith Urban – Blue Ain’t Your Color
 12. (12) Lauren Alaina – Road Less Travel
 13. (11) Eric Church – Kill A Word
 14. (17) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 15. (18) Josh Turner – Hometown Girl
 16. (19) Kelsea Ballerini – Yeah Boy
 17. (14) Thomas Rhett – Star Of The Show
 18. (15) Blake Shelton – A Guy With A Girl
 19. (20) Dierks Bentley – Black
 20. (16) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me
 21. (22) Kenny Chesney – Bar At The End Of The World
 22. (-) Dan + Shay – How Not To ***
 23. (23) Lady Antebellum – You Look Good
 24. (-) Darius Rucker – If I Told You ***
 25. (21) Zac Browwn Band – My Old Man

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.