AristoMedia tips 18-mrt-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Michael Tyler – “They Can’t See”

Michael Tyler is a self-taught singer/songwriter from Thayer, MO. He got his start in the music industry at the young age of 13 when he signed a songwriting deal with peermusic after meeting with award-winning producer Michael Knox (Jason Aldean/Thomas Rhett/Kelly Clarkson/Trace Adkins.) He has penned multiple hit songs with songwriting credits on Jason Aldean’s, “Laid Back.” LOCASH’s “Shipwrecked” and “Ain’t Startin’ Tonight,” and the #1 Billboard Hit and Certified Gold single, “Somewhere on a Beach” by Dierks Bentley. In addition to his songwriting deal with peermusic, he is also signed with Reviver Records as a musician and is currently touring across the nation attracting new fans with his energetic live show. He has been named by CMT as one of their “17 for 2017” artists for their Listen Up campaign and is currently touring with LOCASH as part of Live Nation’s “Ones to Watch” Tour. You won’t want to miss his new video, “They Can’t See” which debuted on CMT earlier this month.

Marty Rhone – “Graceland on the Line”

Marty Rhone has been entertaining audiences for over 50 years and has compiled an extraordinary catalogue of performances and recordings. The Australian native has shared the stage with some of the biggest names in entertainment. From the Rolling Stones to the Bee Gees to John Denver, he has seen it all. His new single “Graceland on the Line” is a tender and heartfelt tribute to the great Elvis Presley. This video is great for anyone who is a fan of The King and prefers laid back traditional country.

Trey Healy – “Little Soldier”

Trey Healy is a Nashville native with a sound that will remind you of the traditional country classics of days gone by. He is very involved the community and is always giving back to those in need. He can be found helping the homeless or raising awareness through his Rock Against Child Abuse concert series. His new video, “Little Soldiers” is a heartfelt ballad that brings out emotions from even the most reserved listeners.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.