Concert nieuws

Dinsdag 14 maart treedt Maren Morris op in De Melkweg

Zaterdag 17 juni treedt Kiefer Sutherland op in De Melkweg

Dinsdag 20 juni treedt Kris Kristofferson op in Tivoli

Woensdag 16 augustus treedt Miranda Lambert op in openluchttheater Caprera.

Zondag 1 oktober treedt Lady Antebellum op in AFAS Live.

Dinsdag 12 december treden Dan + Shay op in De Melkweg

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands, Info, Zangeressen, Zangers. Bookmark de permalink.