Billboard Country Song Top 25 – 2 maart 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 3 maart 2017. De top 3 blijft ook deze week ongewijzigd. Brad Paisley sluipt stilletjes de top 10 binnen terwijl onderaan Dustin Lynch de hoogste nieuwkomer is.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Little Big Town – Better Man
 3. (3) Jon Pardi – Dirt On My Boots
 4. (7) Michael Ray – Think A Little Less
 5. (4) Chris Young ft. Vince Gill – Sober Saturday Night
 6. (6) Keith Urban – Blue Ain’t Your Color
 7. (10) Brad Paisley – Today
 8. (15) Jason Aldean – Any Ol’ Barstool
 9. (13) Eric Church – Kill A Word
 10. (8) Thomas Rhett – Star Of The Show
 11. (12) Luke Bryan – Fast
 12. (11) Blake Shelton – A Guy With A Girl
 13. (19) Luke Combs – Hurricane
 14. (5) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 15. (15) Lauren Alaina – Road Less Travel
 16. (14) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 17. (17) Dierks Bentley – Black
 18. (18) Kelsea Ballerini – Yeah Boy
 19. (-) Dustin Lynch – Small Town Boy ***
 20. (20) Josh Turner – Hometown Girl
 21. (-) Florida Georgia Line – God, Your Mama, And Me ***
 22. (22) Kenny Chesney – Bar At The End Of The World
 23. (21) Carrie Underwood – Dirty Laundry
 24. (-) Dan + Shay – How Not To ***
 25. (-) High Valley – Make You Mine ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.