Carly Pearce – Every Little Thing

Ook Carly Pearce komt met een nieuwe single, het prachtige Every Little Thing.

Songtekst:

The scent that you left on my pillow
The sound of your heart beating with mine
The look in your eyes like a window
The taste of your kiss soaked in wine

Every little thing
I remember every little thing
The high, the hurt, the shine, the sting
Of every little thing

Guess you forgot what you told me
Because you left my heart on the floor
Baby, your ghost still haunts me
But I don’t want to sleep with him no more

Every little thing
I remember every little thing
The high, the hurt, the shine, the sting
Of every little thing
I remember every little thing
The high, the hurt, the shine, the sting
Of every little thing

They say time is the only healer
God, I hope that isn’t right
Cause right now I’d die to not remember

Every little thing
I remember every little thing
The high, the hurt, the shine, the sting
Every little thing
I remember every little thing
I’m haunted by the memories of
Every little thing
The high, the hurt, the shine, the sting
Every little thing

 

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.