AristoMedia tips 18-feb-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Ray Johnston – “Beautiful You”

Ray Johnston is an artist who always remains positive and tries to shine light into darkness wherever he finds it. Having five and half years in remission from Leukemia he uses his new lease on life to spread joy and happiness in both his music and charity work. Over the past year he has performed over 120 dates including headlining gigs at House of Blues in Dallas and the legendary Gruene Hall in New Braunfels. He has charted 7 singes on the Texas music chart and has accumulated over a quarter of a million streams online. His music has been featured on the hit drama “Nashville” and the new Netflix series, “The Ranch.” His latest release is the new music video “Beautiful You.” This touching heartfelt ballad about lifelong commitment is here just in time for Valentine’s Day.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.