Luke Combs – Hurricane

De 26-jarige beroepsartiest Luke Combs uit North Carolina is nieuw op USCM. Zijn hit Hurricane werd in juli 2015 uitgebracht bij een kleiner platenlabel. De nieuwe platenfirma Sony Music Nashville bracht de single opnieuw uit en inmiddels werd ze al miljoenen keren beluisterd op internet. Hou deze single dus in de gaten.

Wikipedia
Officiële Website Luke Combs

Songtekst:

Hadn’t had a good time
Since you know when
Got talked into going out
With hopes you were staying in
I was feeling like myself for the first time
In a long time
‘Til I bumped into some of your friends
Over there talkin’ to mine

Then you rolled in with your hair in the wind
Baby, without warning
I was doing alright
But just your sight had my heart storming
The moon went hiding, stars quit shining
Rain was driving, thunder, lightning
You wrecked my whole world when you came
And hit me like a hurricane
Hit me like a hurricane

Knew it was gonna be a long night
From the moment when
We locked eyes over whiskey on ice
Started talking bout us again
If I woulda just layed my drink down
And walked out
I wouldn’t be in my truck
Driving us to your house

But you rolled in with your hair in the wind
Baby, without warning
I was doing alright
But just your sight had my heart storming
The moon went hiding, stars quit shining
Rain was driving, thunder, lightning
You wrecked my whole world when you came
And hit me like a hurricane
You hit me like a hurricane

You hit me category five
With your smile
Blew me away
And girl, it ain’t but midnight
You done killed the lights
Bent my heart back to your bedside

Then you rolled in with your hair in the wind
Baby, without warning
I was doing alright
But just your sight had my heart storming
The moon went hiding, stars quit shining
Rain was driving, thunder, lightning
You wrecked my whole world when you came
And hit me like a hurricane
You hit me like a hurricane
Hit me like a hurricane

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.