Luke Combs – Hurricane

De 26-jarige beroepsartiest Luke Combs uit North Carolina is nieuw op USCM. Zijn hit Hurricane werd in juli 2015 uitgebracht bij een kleiner platenlabel. De nieuwe platenfirma Sony Music Nashville bracht de single opnieuw uit en inmiddels werd ze al miljoenen keren beluisterd op internet. Hou deze single dus in de gaten.

Wikipedia
Officiële Website Luke Combs

Songtekst:

Hadn’t had a good time
since you know when.
Got talked into goin’ out

with hopes you were stayin’ in.
I was feeling like myself for the first time,
in a long time.
‘Till I bumped into some of your friends,
over there talkin’ to mine.
Then you roll in with your hair in the wind,
baby without warning
I was doin’ alright but just your sight
had my heart stormin’
The moon went hiding,
stars quit shining,
rain was dropping,
thunder ’n lightning.
You wrecked my whole world when you came,
and hit me like a hurricane.
You hit me like a hurricane.
Knew it was gonna be a long night,
from the moment when,
we locked eyes over whiskey and ice,
talkin’ ‘bout us again.
If I woulda just layed my drink down,
and walked out,
I wouldn’t be in my truck,
driving us to your house.
But you rolled in with your hair in the wind,
baby without warning.
I was doin alright but just your sight
had my heart stormin’
The moon went hiding,
stars quit shining,
rain was dropping,
thunder ’n lightning,
you wrecked my whole world when you came,
and hit me like a hurricane.
You hit me like a hurricane.
Yeah we go to 5
with your smile, blew me away,
and girl it ain’t but midnight,
she gon kill the lights,
bring my heart back to your bedside.
Then you roll in with your hair in the wind,
baby without warning.
I was doin’ alright but just your sight
had my heart stormin’
The moon went hiding,
stars quit shining,
rain was dropping,
thunder ’n lightning.
You wrecked my whole world when you came,
and hit me like a hurricane.
You hit me like a hurricane.
Hit me like a hurricane

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.