Alison Krauss – Windy City

Windy City is het titelnummer van het nieuwe album van Alison Krauss dat overmorgen verkrijgbaar is. Oorspronkelijk is deze song van de Osborne Brothers.

Songtekst:

We came to big city from our little country town
And every step she takes with you is down
But you’re as cold and heartless as your chilling winds that blow
Before you freeze her heart please let go

Windy City you’re haunting my baby
With your bright lights and your avenues so wild
Windy City turn loose of my baby
If you don’t give her back I lose my mind

At night I walk your sidewalks and look in every bar
I love her even though she’s gone too far
Your swinging doors stay open to keep her from my side
And I’m on your lonely streets again tonight

Windy City you’re haunting my baby…

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands, Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.