AristoMedia tips 4-feb-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Crystal Day – “Brave”

Crystal Day has been performing since a young age. She released her debut album Anything Can Happen at the age of thirteen which led to an opening slot for multi-platinum recording artist Martina McBride. She’s performed at Universal Studios for the World Championships of Performing Arts, Charlotte Motor Speedway, and was the youngest American to be invited to perform in the Amsterdam Music Festival. She also has experience as an actress including her performance as Marta Von Trapp in the popular musical The Sound of Music as well appearing in several Verizon and Apple commercials. She has recently teamed up with Grammy winning producer Tom Weir (Kelly Clarkson, Lee Ann Womack, Willie Nelson, LMFAO) and famed Nashville producer Biff Watson (Blake Shelton, Tim McGraw, Lady Antebellum, Martina McBride) to develop material for her new EP Brave.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.