Kip Moore – More Girls Like You

Na een sabbatjaar is Kip Moore er weer klaar voor met de aardige single More Girls Like You.

Songtekst:

Well, I’ve been living like a wild ol’ mustang
Out in Montana fields
Might’a earned me a bad reputation
But never stopped these wheels
From going and rolling too far
Running and gunning a little too hard
So un-reigned, so untamed, yeah, so God made

Chorus:
Girls like you make guys like me
Wanna reach for the brightest star, set it on a ring
Put it on your hand, grab a piece of land
And raise few
More girls like you

Your soul is pure golden
Must’ve been true love you were grown in
Sent the sun rays to a dark place
On the same day, yeah, God made

Repeat Chorus

It’s been a while since I stopped and prayed
But Lord have mercy look at her
He sure didn’t make no mistake when he put that angel on earth
Yeah, God made
More girls like you

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.