Brantley Gilbert – You Could Be That Girl

Momenteel staat Brantley Gilbert in de charts met de single The Weekend. Hij heeft echter nog enkele andere songs via het internet gereleasd waaronder dit You Could Be That Girl van het album The Devil Don’t Sleep.

De clip kan je hier bekijken.

Songtekst:

Well I’m looking for a Bonnie
Lookin’ for a P.I.C
A lil partner in crime
Come hell or high water
She’s down
She’s ridin with me
Lil miss watch for blue lights
While I drive, you can hold that.45
Go down in a blaze of glory
I always loved that story

Now, you could be that
You could be that
You could be that girl
And I can see that good girl gone bad
You could be that girl

I bet your daddy said you could be anything
Anything you wanted to be (ha)
Bet he never saw a renegade comin’
You’re a lady
You know how to hit your knees
I need a girl who knows the good Lord
I need a girl who’s gonna pray for me
Yeah

You could be that
You could be that
You could be that girl
And I can see that good girl gone bad
You could be that girl

Hot as a pistol
You got that rebel potential
Hop on this ol’ moto’cycle
Baby, let’s make it official
Let’s ride

Baby girl let’s ride

You could be that

You could be that

You could be that girl

And I can see that good girl gone bad
You could be that girl

Yeah

Yeah you could you be
What I need
Hey baby, you can be mine
Ohh
You could be that girl
Ohhh
I can see that

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.