Tanya Tucker – Full Concert Live

Vier jaar geleden stelden we hier al Tanya Tucker voor. U ziet haar in een concert uit 2006 opgenomen in het Renaissance Center in Dickson, Tennessee.
Tracklisting: Old Weakness – If Your Heart Ain’t Busy – Without You – Little Things – Don’t Believe My Heart – Here’s Some Love – Spring – Don’t Go Out With Him – Daddy & Home – Can I See You Tonight – Soon – Tell Me About It (With Delbert Mcclinton) – My Arms Stay Open – Just Another Love – You’ve Got Me To Hold Onto – One Love At A Time.

Edit: helaas is dit concert niet meer beschikbaar. We hebben ter vervanging Tanya Tucker & Friends:

1. Delta Dawn – Tanya Tucker
2. Love Knows We Tried – Tanya Tucker
3. Hot Legs – Tina Turner & Tom Jones
4. I’m Leaving It All Up to You – Tanya Tucker
5. Never Fall in Love Again – Dionne Warwick
6. Dance Routine – Juliet Prowse
7. The Night They Drove Old Dixie Down – Tanya Tucker
8. Tip of My Fingers – Barbara Fairchild
9. Ball and Chain – Kathy Mattea
10. Texas When i Die – Tanya Tucker
11. Even Cow Girls Get the Blues – Lynn Anderson
12. Put Yourself in My Place – Kathy Mattea & John Thompson
13. Rose Gardens – Lynn Anderson
14. Teddy Bear Song – Barbara Fairchild

Tanya Tucker Wikipedia NL

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Traditionals met de tags . Bookmark de permalink.