Lady Antebellum – You Look Good

Op 9 juni komt het volgende album Heart Break van Lady Antebellum uit. Vorige week werd de eerste single van dat album You Look Good losgelaten op de radiostations.

Songtekst:

“You Look Good”

On a boat, on a beach
In the water, in the sand, in the back of a bar
Cold beer in your hand
Breaking hearts, breaking necks
When we rolling down the street, heads turning all day when they see you with me
I’m thinking everybody better stand in line
‘Cause they need to know that your body’s coming with me tonight

They’re like, “hey, who that there with the shades?”
Like oh, the way you move to the bass
Hold up
Whole room gets to spinnin’ from the second that you walk in
And baby you look good all day, all night
You look good, so fresh, so fine
You look good, got everybody watching you like cameras in Hollywood
Baby you look good
Aw baby you look good

Black dress, 2 the 9s, New Year’s in a pent
From the floor, to the roof, make the skyline spin
Yeah, you’re killing me boy in your black-faded jeans
Ain’t gotta work hard when you’re smilin’ at me

Like, “hey, who that there with the shades?”
Like oh, the way you move to the bass
Hold up
Whole room gets to spinnin’ from the second that you walk in
And baby you look good all day, all night
You look good, so fresh, so fine
You look good, got everybody watching you like cameras in Hollywood
Baby you look good
Aw baby you look good

I’m thinking everybody better stand in line
‘Cause they need to know that your body’s coming with me tonight

They’re like, “hey, who that there with the shades?”
Like oh, the way you move to the bass
Hold up
Whole room gets to spinnin’ from the second that you walk in
And baby you look good all day, all night
You look good, so fresh, so fine
You look good, got everybody watching you like cameras in Hollywood
Baby you look good
Come on baby you look good
You look good
Baby you look good

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.