Sam Hunt – Drinkin’ Too much

Sam Hunt heeft een wat speciale ingesproken single uitgebracht over een verloren liefde die zijn inspiratie was voor zijn debuutalbum Montavallo. U leest hier het verhaal.

Songtekst:

“Drinkin’ Too Much”

Oh, I drink and take a sip of it
Feelin’ like a hypocrite
Go for more and I don’t give a shit
I never used to talk, I never used to talk like this

I’m sorry I named the album ‘Montevallo’
And I’m sorry people know your name now
And strangers hit you up on social media
I’m sorry you can’t listen to the radio
And drive out to the place we used to get peaches down in Pelham
I know you want your privacy
And you’ve got nothing to say to me
But I wish you’d let me pay off your student loans
To these songs you gave to me
‘Member the first time you stayed with me?
Overpacked, and drove up, and went to the CMA’s with me
Two years later, it felt like you were a million miles away from me
And I was the one on stage, drunk
Barely holdin’ on, on ABC
Hope your dad still prays for me

Drinkin’ too much, drinkin’ too much
Since you been gone, I can’t get gone enough
I’m on top of the world, I’m going down
I’m gonna drink it all ‘til you’re not around
Drinkin’ too much, drinkin’ too much
Since you been gone, I can’t get gone enough
I’m on top of the world, I’m going down
I’m gonna drink it all ‘til you’re not around

A year ago I was in a hotel room in Pheonix
Wonderin’ if it’s ever OK to lie
Cause I knew the truth would make you wanna die
But I told you everything, and you told me to have a good life
But you still couldn’t believe it was really goodbye
Every night you’d fill the bathtub up
Lie there for hours, put your face under water, and cry
I never wanted to be a heartbreaker
Turn your sisters and friends into matchmakers
I know you think my dreams came true
Since you been gone
Singin’ these songs are just something to do
Every dream I ever had was you
Hope you know I’m still in love
It’s the kind you can’t fall out of

Drinkin’ too much, drinkin’ too much
Since you been gone, I can’t get gone enough
I’m on top of the world, I’m going down
I’m gonna drink it all ‘til you’re not around
Drinkin’ too much, drinkin’ too much
Since you been gone, I can’t get gone enough
I’m on top of the world, I’m going down
I’m gonna drink it all ‘til you’re not around

I know this might seem like a contradiction
The last thing you need is more unwanted attention
But you changed your number, and moved
And this is the only way I could reach you
So wherever you are, turn it up and listen

Hannah Lee, I’m on my way to you
Nobody can love you like I do
I don’t know what I’m gonna say to you
But I know there ain’t no way, I know there ain’t no way
No there ain’t no way we’re through

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.