Nieuwe poll

Dit jaar komen enkele country artiesten naar Europa voor optredens. Daarbij worden Nederland en België niet vergeten. Een opsomming:

We zien wat het aantal optredens van country artiesten betreft, een stijgende lijn en zijn benieuwd wat jij vindt van deze ontwikkeling. En ben jij van plan om dergelijke concerten te gaan bezoeken? Laat je stem horen in de poll rechtsboven op deze pagina.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Site update. Bookmark de permalink.