Sophomore Single Top 5 van 2016

In december kijken we altijd even terug. Dit keer niet alleen op 2016 maar ook op bijna 7 jaar USCountryMusic.nl. De tijd vliegt wat dat betreft en aangezien de tijd snel gaat als je leuke dingen doet is dat voor mij het bewijs dat ik deze website nog steeds met heel veel plezier, samen met mijn goede vriend, steun en toeverlaat Mojo, voorzie van de beste en mooiste country songs.

Ik wil de bezoekers van USCM.nl danken voor hun loyaliteit en hoop dat u aan de website net zo veel plezier beleeft als wij.

Dit is mijn persoonlijke top 5 over 2016 waarbij ik ben uitgegaan van songs die in 2016 in de Billboard Country Song Top 25 stonden:

  1. Jason Aldean – A Little More Summertime
  2. Kelsea Ballerini – Peter Pan
  3. Tim McGraw – Humble And Kind
  4. Dierks Bentley – Different For Girls
  5. Thomas Rhett – Die A Happy Man

Ik wens  u en uw naasten een muzikaal en vooral gezond en voorspoedig 2017 toe.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.