The Washboard Union – Head Over Heels (Live)

In Canada is The Washboard Union al aan zijn vierde single toe. Head Over Heals komt van hun laatste EP In My Bones.

Songtekst:
Hopelessy falling,
Tangled and tied,
Over the edge,
out of my mind
Spinning in circles
don’t know what you do
I hopelessly helpless,
head over heels over you

There you go putting that boom-boom
back in my heart again
Every time you give me that look,
game over I give in
I love the way you get to me
You’re like all I ever wanted,
wrapped up in what I need.

Hopelessy falling,
Tangled and tied,
Over the edge,
out of my mind
Spinning in circles
don’t know what you do
I hopelessly helpless,
head over heels over you

There you go burning that fire,
Baby in my soul
Your lighter held up high for me
at a sold out show
You’re the perfect song so I sing along
And I turn it up loud
and I play it again and again

Hopelessy falling,
Tangled and tied,
Over the edge,
out of my mind
Spinning in circles
don’t know what you do
I’m hopelessly helpless,
head over heels over you

I’m head over heels over you

Stuck on you girl
Thats no line
I couldn’t quit you
If I tried

Hopelessy falling,
Tangled and tied,
Over the edge,
and out of my mind

Hopelessy falling,
Tangled and tied,
Over the edge,
out of my mind
Spinning in circles
Don’t know what you do
I’m hopelessly helpless,
Head over heels over you

Im hopelessly helpless,
Head over heels over you

I’m hopelessly helpless,
Head over heels over you

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.