Thomas Rhett – Star Of The Show

Thomas Rhett heeft als opvolger van Vacation gekozen voor Star Of The Show. Het is de vijfde single van zijn album Tangled Up. Thomas treedt op 16 november op in België en op 17 november in Nederland.

Songtekst:

Walking down the street hand in mine
it don’t keep them other guys and their wondering eyes from looking at you
that’s alright and that’s ok, who can blame ‘em anyway
you’re so pretty and you ain’t even got a clue what you do
cuz everywhere we go girl you’re the star of the show
and everybody’s wondering and wanting to know, whats your name?
who’s that girl with the prettiest smile in the world?
oh what gets me the most is you don’t even know
that you are, you are, you are the star of the show

Friday night on the town, we walk in and you draw a crowd
even the band seems to sing for you
ease on up, order a drink, barkeep says its all on me
you look at me and laugh like you don’t know what to do
baby you’re so cute

cuz everywhere we go girl you’re the star of the show
and everybody’s wondering and wanting to know, whats your name?
who’s that girl with the prettiest smile in the world?
oh what gets me the most is you don’t even know
that you are, you are, you are the star of the show, yeah
you are the star of the show..

Even in a ponytail and a pair over jeans you look like a cover
of a magazine, baby you’re the only one who doesn’t see

that everywhere we go you’re the star of the show
and everyone’s wondering and wanting to know, whats your name?
who’s that girl with the luckiest guy in the world?
oh what gets me the most is you don’t even know
that you are, you are, you are, you are, you are, you are, baby you are, you are, you are, you are, the star of the show..
baby you’re the star of the show…

 

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.