Brett Kissel – I Didn’t Fall In Love With Your Hair

Brett Kissel brengt een vierde single uit van zijn album Pick Me Up. I Didn’t Fall In Love With Your Hair is alvast een prachtige ballad.

Songtekst:

“I Didn’t Fall In Love With Your Hair”
(with Carolyn Dawn Johnson)

She threw her brush across the room and hung up her dress
Said I don’t feel pretty, my hairs all a mess
Tucked her curls underneath a ball cap
I just shook my head and said with a laugh

Honey I didn’t fall in love with your hair
Up or down girl I really don’t care
The heart that’s inside you that’s why I stopped and stared
I swear I didn’t fall in love with your hair

Sometimes I wish you could see what I see
When you think you’re at your worst girl you’re perfect to me
In faded jeans over just my teeshirt
You’re still the most beautiful girl in the world

I didn’t fall in love with your hair
Brown or blond girl I really don’t care
The hearts that’s inside is why I stopped and stared
I swear I didn’t fall in love with your hair

Phone call came in from her doctor back home
The cancer had spread and she threw down the phone
She looked in the mirror, tears running down her cheeks
Said if it all falls out, baby what would you think?

I didn’t fall in love with your hair
Hair or gone girl I really don’t care
The hearts that’s inside is why I stopped and stared
I swear I didn’t fall in love with your hair
[x2]

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.