Eric Church – Kill A Word

Eric Church brengt als derde single van zijn album Mr. Misunderstood het nummer Kill A word uit. Het is de opvolger van Record Year. Eric krijgt op deze song ondersteuning van Andrea Davidson en Rhiannon Giddens

Songtekst:

If I could kill a word and watch it die
I’d poison “never,” shoot goodbye
Beat “regret” when I felt I had the nerve
Yeah, I’d pound “fear” to a pile of sand
Choke “lonely” out with my bare hands
I’d hang “hate” so that it can’t be heard
If I could only kill a word

I’d take “brokeness” out back
And break “heartbreak,” stand there and laugh
Right in its face while shootin’ it the bird
I’d put “upset” down in its place
I’d squeeze the life out of “disgrace”
Lay “over” under six cold feet of dirt
If I could only kill a word
If I could only kill a word

Give me sticks, give stones
Bend my body, break my bones
Use staff and rod to turn me black and blue
Cause you can’t unhear, you can’t unsay
But if were up to me to change
I’d turn “lies” and “hate” to “love” and “truth”
If I could only kill a word

I’d knock out “temptation”’s teeth
I’d sever “evil,” let it bleed
Then light up “wicked,” stand and watch it burn
I’d take “vice” and I’d take “vile”
Tie ‘em up there with “hostile”
Hang ‘em high and leave ‘em for the birds
If I could only kill a word

So give me sticks, give stones
Bend my body, break my bones
Use staff and rod to turn me black and blue
Cause you can’t unhear, you can’t unsay
But if were up to me to change
I’d turn “lies” and “hate” to “love” and “truth”
If I could only kill a word
If I could only kill a word

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.