AristoMedia tips 27-aug-2016

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Ryan Daniel Feel Good Feelin’

Ryan Daniel is an up and coming CMA recording artist and has just released the music video for his new single, “Feel Good Feelin'” It’s an upbeat summertime party song about getting together with friends and family around a bon fire, at the lake, and never letting go of that “Feel Good Feelin.” In addition to releasing a music video to support the new single, Ryan is currently touring all across the country to promote his new album, “Back For More.”